Natxo Bellido: «El PP no pot quedar-se aïllat de les reivindicacions i preocupacions de la resta de la societat alacantina»

Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís a Alacant ha reclamat que l’Ajuntament penge en la seua façana principal la pancarta pel finançament just.

L’edil ha recordat que l’any passat ja es va fer i ha aprofitat per a convidar al PP al fet que s’una a les reivindicacions d’un tracte just que aglutinen en consens a partits polítics, sindicats, organitzacions empresarials, universitats i societat civil. “El PP no pot quedar-se al marge d’aquest consens i a actuar d’una forma absolutament aïllada de la resta de les preocupacions de la societat alacantina i valenciana”, ha afirmat Bellido.

Des de Compromís reivindiquen “un tracte just per a la nostra terra, per a garantir els serveis públics de qualitat, per a poder garantir el benestar de totes les persones i açò solament és possible si s’aconsegueix el canvi d’un sistema de finançament que ens tracta de forma injusta.”

No és possible estar per sota de la mitjana estatal de renda per càpita i pagar com si fórem rics”, ha destacat Bellido.