El grup municipal de Compromís a Alacant ha demanat totes les factures i expedients de les persones i societats relacionades amb Jorge Crespo en les dates en les quals encara era assessor del Pàg.

Des de Compromís han exigit a la corporació municipal explicacions ràpides i clares sobre aquesta “trama de factures i treballs” que es van encarregar a Crespo o a empreses relacionades amb l’ex assessor durant el temps que va estar en el càrrec i posteriorment.

La coalició recorda que precisament Crespo va haver de dimitir per les incompatibilitats entre els seus interessos empresarials i la seua labor com a assessor en ser una de les empreses en les quals participava la preadjudicataria del contracte de manteniment de les escoles infantils municipals. “Ara, a més, ens assabentem que no se’ns havia explicat tot el que havia passat i que abans de dimitir ja havia facturat a través de càrrecs directes en la Regidoria d’Infraestructures”, ha destacat Natxo Bellido, portaveu de Compromís.

L’edil també ha mostrat la seua preocupació pels diversos contractes “a dit” que s’han realitzat amb persones relacionades amb ell i les seues empreses en aquesta Regidoria.

Per a Compromís aquesta trama se sumisca a les diverses irregularitats del PP en el poc temps que porten en Ajuntament com la de l’altre assessor que va haver de dimitir perquè estava treballant per a la trànsfuga Belmonte, que va donar l’alcaldia a Barcala, o qüestions com el concurs de les VPO, que segueix sense poder resoldre’s.

“En poc més de sis mesos de govern ja han començat a eixir draps bruts del minigobierno del Pàg. El que volem és que ens expliquen que ha passat, que procediments s’han seguit i que ens donen explicacions d’aquestes factures al més prompte possible per a una vegada tinguem la informació puguem fer valoracions”, ha conclòs Bellido.